Nu finns MatPiraten i Flen!
MatPiraten grundades hösten 2015, med Patrik Wirlén och Mio Svahn som huvudägare. Första butiken, MatPiraten i Katrineholm, öppnade i februari 2016 och blev omedelbart en succé. Efter ett par års stark tillväxt och finslipande på konceptet kände Mio och Patrik att det var dags för ännu en butik och när en lämplig butikslokal i Hallstahammar blev tillgänglig slog man till. I januari 2019 öppnades sedan MatPiraten i Hallstahammar och en ny resa påbörjades.

 

Att driva flera butiker är inte nytt för vare sig Mio eller Patrik då båda har lång erfarenhet inom branschen. Mio Svahn har öppnat många nya butiker inom Coop och var distriktschef för 25 butiker och stormarknader i Östergötland/Sörmland när han lämnade Coop 2015. Patrik Wirlén var när han lämnade Coop 2013 kedjechef för Coop Extra, som han var med och byggde upp från 19 till 61 butiker som tillsamman omsatte över 6 mdr. Hösten 2020 köpte så Mio Svahn och Patrik Wirlén ut övriga delägare ur MatPiraten och är nu ensamma ägare. Med både framgångar och lärdomar från två butiker är de nu redo för ytterligare butiker och har nu siktet inställt på Flen – i hjärtat av Sörmland.

 

”Vi har tittat på Flen en längre tid och nu stämde allt. Vi får ett mycket bra läge i stan och det är dags för oss att ta nästa steg.” säger Patrik Wirlén. ”Vi vill bli den butik Flensborna vill ha och tar gärna emot önskemål om både sortiment och service.” säger Mio Svahn. ”Så har vi arbetat både vid etableringen i Katrineholm och sedan i Hallstahammar, vilket är en viktig del i vårt koncept. Vi är väldigt lyhörda för vad våra gäster önskar sig.” fortsätter Mio.

 

Fastighetens ägs av Sofielunds Fastigheter och dess VD, Rolf Lydahl, är mycket glad att få välkomna MatPiraten till Flen. ”Vi behöver ett bredare utbud bland dagligvaruaktörer, det är bra både för kommunen och dess invånare. Jag hoppas dessutom MatPiraten kommer bidra positivt när det gäller försäljningen av lokal mat. Jag tycker MatPiraten är duktiga på det redan i sina befintliga butiker, men jag hoppas de kommer satsa ännu mer på det här i Flen, som har så många duktiga producenter i omgivningarna.” Vidare beskriver Rolf att han är glad att nu kunna erbjuda ett komplett litet centrum, med både Systembolaget, MatPiraten och insättnings- & uttagsautomater i Bankomats regi. 

 

För mer information, kontakta gärna:

 

Sofielunds Fastigheter, Rolf Lydahl; 070-567 83 80  rolf.lydahl@sofielund.se

 

MatPiraten, Patrik Wirlén; 070-398 53 18  patrik.matpiraten@matrebellerna.seDatum: 2021-05-25 15:08

Intresseanmälan

Är du privatperson eller företag:  


Önskemål

Balkong
Hiss
Sofielund förbehåller sig rätten att inhämta nödvändiga kredit/personuppgifter angående sökanden.
Du måste kryssa i rutan

(* = obligatoriska fält)
Typ av lägenhet/lokal: *

Storlek/antal rum: *
Max hyra (kr/mån):
Företagsnamn: *
Organisationsnummer: *
Branch:
Adress: *
Postnr: *
Ort: *
Kontaktperson: *
Telefon/mobilnr: *
E-post: *
Övriga önskemål/meddelande:
Du måste kryssa i rutan

(* = obligatoriska fält)
Copyright © AB Sofielunds fastigheter 2022 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB