Förrådshotell

Vi öppnade under våren 2020 ett nytt förrådshotell för företag och privatpersoner. Här kan privatpersoner förvara möbler och annat bohag under längre eller kortare perioder, gräsklippare, båtmotorer, trädgårdsmöbler och golfutrustning mm under vinterhalvåret eller över huvud taget tillhörigheter som det inte finns plats för hemma. För företag kan det vara aktuellt att förvara lager, arkiv eller stöldbegärlig utrustning som motorsågar och byggmaskiner. Utrustning och varor som enligt lag kräver särskilda förvaringsutrymmen får inte förvaras här. Hit hör bl.a. vapen och ammunition, sprängämnen, fyrverkeripjäser och olika typer av lättantändliga eller explosiva vätskor. Förvaring av livsmedel är inte heller tillåtet.

 

I en första etapp erbjuder vi ett antal förråd på 3,75 resp. 7,5 kvm. De kostar 663 respektive 1275 kronor per månad inklusive moms. Kontrakten löper tills vidare månadsvis och kan sägas upp senast 15 dagar innan kommande månadsskifte. Vi har färdigställt totalt 20 enheter men avsikten är att efter hand bygga ut med ytterligare upp till 100 enheter. Vi kommer att anpassa storleken till marknadens behov vilket innebär att vi kan komma att tillföra såväl mindre som större enheter.

Talja Förrådshotell är en del av Talja Företagspark som håller en hög säkerhetsnivå. Fastigheten är inhägnad med höga staket, larmad och bevakad av Securitas. De enskilda förrådsutrymmena har heltäckande plåtväggar samt nät upp till tak ovanför väggarna.

 

 

Välj önskad storlek på ditt förråd nedan och skicka en intresseanmälan

Förråd 3,75 kvm
Förråd 3,75 kvm

Förråd 7,5 kvm
Förråd 7,5 kvm

Intresseanmälan

Storlek på förråd: *

För- & efternamn: *
Telefon/mobilnr: *
E-post: *
Adress: *
Postnr: *
Ort: *
Övriga önskemål/meddelande:
Du måste kryssa i rutan

(* = obligatoriska fält)
Copyright © AB Sofielunds fastigheter 2022 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB